test

Najnovije vesti

Blokada puta u Krivelju: Mladi iz „Borbe“ podržali meštane

Mladi iz organizacije „Borba“ ovog vikenda organizovali su akciju u borskom selu Krivelj u kome meštani već par meseci blokiraju lokalni put, jer kako oni ističu, kompanija Zi Đin ugrožava njihov opstanak u ovom mestu.

Milica Stefanović – Mlada glumica i pesnikinja

Milica je talentovana mlada glumica i pesnikinja koja popularizuje umetnost na društvenim mrežama.

Ko su kandidati Filozofskog fakulteta na izborima za predstavnike u SPUB-u?

Aleksa Gačić, Anđelija Radenković i Anđela Kremić kandidati su na izborima za predstavnike studenata u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu.

Izdvajamo

Iz našeg ugla

Doterivanje Niša samo za ,,bitne“ ljude

Da li ste se ikada probudili uz pesme o otadžbini koje se ore vašim krajem? Ako niste, to samo znači da važni funkcioneri nikada nisu došli u vaš kraj. U moj, očigledno, danas dolaze.Sve je počelo iznenadnim brzim radovima na ulepšavanju crkve Svetog Vasilija Ostroškog u naselju Duvanište. Ta crkva je inače simbol vere ovog […]

Ko glasa, a ko glasove (od)nosi?

Dobro došli u Srbiju, moju zemlju. Jer ovo je pomalo i moja zemlja. Nije samo zemlja mojih baka ili deka ili mojih roditelja. Odem i ja s vremena na vreme na pijacu, znam koliko košta krompir, znam koliko taj isti krompir košta i u marketu. Znam i koja je plata mojih roditelja, i koji deo […]

Srećan nam dan devojčica, ali…

Srećan nam dan devojčica, ali nemojmo da zaboravimo kako nas svet tretira. Nemojmo da zaboravimo kako smo prošle godine bile besne jer su mediji doveli silovatelja u emisiju. Nemojmo ni da zaboravimo 25 ubijenih žena, a jos više nemojmo da zaboravimo muževe koji su ih ubili. Nemojmo da trčimo pred rudu kada se radujemo nekom novom zakonu, jer su za žene zakoni važeći samo na papiru.