Modern art

5 filmova koje bi obavezno trebalo da pogledaš

Gledajući ga, bilo je dosta scena u kojima sam se dosta nervirala. Svakako da je poučan.

Ne znam da li si zaluđenik filmovima, možda čak i serijama, ali ako jednostavno voliš da petak veče provedeš gledajući neki kvalitetan film uz šolju čaja ili kafe, predlažem ti da bar jedan film sa moje liste pogledaš i – garantujem da se nećeš pokajati.

  1. „Blind“(Slep)  – film koji je zasigurno ostavio na mene veoma jak utisak. Zanemarena žena koju igra Demi Mur počinje da radi društveno koristan rad i tu upoznaje slepog čoveka koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio suprugu i vid. Vredi pogledati ga!
  2. „LOL“  – iako si možda pomislio/la da je ovo totalni kliše iz priča ostalih, kao što i ja jesam dok ga nisam pogledala, veruj mi da nije. Veoma lep film u kom glavnu ulogu tumači Miley Cyrus, sigurno da je jedan od onih filmova koje bih mogla 100 puta da pogledam.
  3. „Fast and Furious 7“(Brzi i žestoki 7) – pored ostalih delova, 7., pomenuti deo sam odgledala više puta. Čak razmišljam da ga opet gledam! Iako nisam pogledala 8. deo, a svakako da planiram, Vin Diesel i nikad zaboravljeni Paul Walker izneli su svoje uloge na najbolji mogući način. Pored njih dvojice, ostali glumci su još više upotpunili, naravno, sam utisak i ceo film. Svakako da vredi pogledati ga i upoznati glumce i njihove avanture.
  4. „Happy Death Day“ (Srećan dan smrti)  – ovaj film smo uključili da gledamo društvo i ja za Novogodišnje veče. Od gore pomenutih se razlikuje jer je drugačijeg žanra, horor je. Verovali ili ne, gledali smo ga 10 sati skoro, ali ne zato što traje toliko, jer ne traje, traje možda 2 sata ili čak manje, nego zato što smo smatrali da je neverovatno glup, dok se na kraju filma desilo neočekivano. Odličan je!
  5. „Duff“ (Dežurna neugledna drugarica) – klasičan srednjoškolski film koji može biti, ali i ne mora, ogledalo društva. Glavnu ulogu ima Bella Thorne i film je zanimljiv. Gledajući ga, bilo je dosta scena u kojima sam se dosta nervirala. Svakako da je poučan.

Nadam se da sam ti bar malo pomogla u izboru filma za sledeći petak i, nadam se da ćeš uživati gledajući ga.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare