Lifestyle

BEST Week 2021: Tamo gde dobro postaje najbolje

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope - BEST Niš nakon nekoliko godina, ponovo organizuje nedelju edukacija i radionica "BEST Week", pod geslom "Where good becomes the BEST".

Cilj događaja je da mladima približi određene oblasti i omogući da steknu veštine koje će im značiti u daljem obrazovanju. Osim toga, ova manifestacija podstiče mlade na aktivizam i rad u omladinskim organizacijama, kao i uključivanje u rešavanje aktuelnih problema u društvu. 

Događaj će trajati 7 dana, od 26. jula do 1. avgusta 2021. godine, u Oficirskom domu u Nišu. U ovom vremenskom periodu očekuje nas niz besplatnih predavanja, radionica i tribina

Voditelji radionica biće licencirani predavači i stručnjaci iz datih oblasti. Krajnji cilj je da učesnici razviju, odnosno unapredne znanje i veštine i saznaju nešto novo na neformalan način. Najaktivniji učesnici na kraju dobijaju Sertifikate o završenoj obuci. 

Oblasti koje će BEST Week obuhvatati su:, marketing i preduzetništvo, finansije, informacione tehnologije, karijerno usavršavanje, zdravlje kod mladih i bezbednost u saobraćaju. 

Događaj je koncipiran tako da će se svakog dana obrađivati različita tema. Na taj način omogućićemo učesnicima da se opredele za različite oblasti nauke i kulture, koje su u sferi njihovih interesovanja. Uspešnu realizaciju omogućiće brojni prijatelji i pokrovitelji. 

Svi zainteresovani od 15 do 30 godina starosti, mogu se prijaviti za učešće na sajtu događaja.

Bliže o radionicama, vesti i dešavanja o BEST Week- u i radu BEST-a možete pratiti na njihovom sajtu , Facebook stranici i Instagram nalogu

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare