Vesti

Debata povodom izbora 2020. godine

Ima li demokratije u Srbiji?

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) u susret izborima 2020. godine organizuje debatu u sredu, 4. septembra od 18h u Centru za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21, 11 000 Beograd).

Na pitanja o tome da li mladi iz političkih partija smatraju da je Srbija demokratija, šta vide kao probleme izbornog procesa, kako misle da će izgledati izbori 2020. godine, da li će opozicija bojkotovati izbore, šta bi bili argumenti za i protiv bojkota, šta bi bojkot značio za Srbiju u periodu koji sledi, kao i na mnoga druga ćete imati priliku da čujete odgovor na ovoj debati.

Učesnici debate su predstavnici i članovi Liberalno demokratske partije, Srpskog pokreta DVERI, Nove stranke, Srpske radikalne stranke, Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke Srbije, Pokreta slobodnih građana, Narodne stranke, Demokratske stranke i Dosta je bilo.

Debata se realizuje u okviru projekta Glas mladih u demokratskim procesima i u saradnji sa portalom Talas.rs. Live prenos debate možete pratiti na KOMS Facebook stranici.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare