Konkursi

Drama studio: Napravi prve glumačke korake

U okviru škole glume „Drama studio", Nišlije će od 15. januara imati priliku da prve glumačke korake naprave uz profesionalce kao što su Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Petar Strugar i  Ammar Mešić. 

Sa programom poput Fakulteta dramskih umetnosti i Akademije umetnosti u Beogradu, prva škola glume u Nišu, koja obuhvata i učenje scenskog pokreta, scenskog govora, tehnike  glasa, akrobatike, plesa i glumu pred kamerom raspisala je konkurs za polaznike prvog semestra u trajanju od pet meseci

Zainteresovani polaznici od 5 do 30 godina će tokom pohađanja škole Drama studija biti  obučavani od strane četiri navedena mentora-predavača i devet stručno-umetničkih profesionalaca, među kojima su glumci niškog, leskovačkog, beogradskog i novosadskog  pozorišta. Neki od njih su Mihailo Laptošević, Marko Radojević, Mariana Aranđelović i Julija Petković. 

Škola glume Drama studio raspolaže prostorijama Lutkarskog pozorišta, salom za akrobatiku, plesnom salom i dramskim studijom, a časove će održavati subotom i nedeljom. 

Upis je u toku na sajtu www.dramastudio.rs, a osnivači ističu da cilj otvaranja Drama studija u Nišu jeste da mladi dobiju pravu i kvalitetnu obuku izvan Beograda, te će kroz sadržaj ove škole glume moći da uče od iskusnih predavača, kao i da steknu znanje za dalje javne nastupe, kojim god poslom da se u bududnosti bave.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare