Društvo Vesti

Emilija Milenković isključena iz DEMOS-a nakon izbora na FPN-u

Demokratska organizacija studenata Fakulteta političkih nauka (DEMOS FPN) isključila je Emiliju Milenković iz svog članstva.

Predsedništvo DEMOS-a i predsednica Milica Kostin su 5. aprila doneli odluku o isključenju Emilije Milenković iz udruženja. Emilija je isključena zbog neaktivnosti, rušenja ugleda organizacije i rada suprotnog ciljevima koalicije USSR-DEMOS koja je odnela pobedu na proteklim izborima za Studentski parlament Fakulteta političkih nauka.

Kao dodatni razlog, DEMOS navodi i interes grupe studenata oko koalicije i studentskih predstavnika.

Nijedan član nije iznad organizacije. Mi smo pre svega tim… Zahvalili bismo se Emiliji na dosadašnjem doprinosu. Želimo joj puno sreće i uspeha u daljem radu, navodi se u saopštenju.

Emilija je na svom Instagram profilu prokomentarisala ovu odluku DEMOS-a.

Foto/Ema Milenković-privatna arhiva

Smatram da naši protivnici ponovo pokušavaju, kao i tokom same kampanje, da unesu razdor, strah i nesuglasice među sve nas koji smo za ovu promenu mukotrpnu radili, da nas razjedine i našu pobedu obesmisle. Razumem pritisak koji taj strah stvara, ali isto 

tako sam uverena da nas ne sme voditi. Jedinstvo i sloga moraju biti na prvom mestu. Pogotovo kada je reč o timu koji od narednog semestra preuzima odgovornost za sve studente kako na FPN tako i u parlamentu Univerziteta u Beogradu, saopštila je Emilija Milenković.

Emilija je DEMOS-u poželela i sreću u daljem radu i navela da je ponosna na zajedničke uspehe na prethodnim izborima.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare