TOP

Global Game Jam: online događaj za gejmere širom sveta

Ove godine, od 27. do 31. januara, svi ljubitelji gejminga, hakatona, jam-ova i programiranja, imaće priliku da svoje znanje i ljubav prema IT svetu pokažu online, i za to dobiju nagrade. Global Game Jam se u saradnji sa Univerzitetom Metropolitan ovaj put održava preko aplikacija Zoom i Discord.

U nameri da povećaju gejming zajednicu u Srbiji, oni nude razne mogućnosti. Učesnici će imati priliku da se oprobaju u pravljenu video igara. Timovi će za pravljenje video igre imati 96 sati, nakon čega će se predstaviti žiriju. Tema na koju će ih praviti će se držati u tajnosti do početka događaja, kada će biti objavljena u isto vreme svuda u svetu.

Pobednike očekuju nagrade, ali se svim učesnicima nude iskustvo, nova poznanstva, razmena znanja kao i mentori za savetovanje.

Za učešće nije potrebno nikakvo iskustvo, a ukoliko neko nema svoj tim, može se prijaviti pojedinačno, i biće mu dodeljen.

Prijave traju do 25. januara i mogu se popuniti na ovom linku ili u opisu instagram profila Univerziteta Metropolitan.

 

Uživam u pisanju svake vrste.YouthVibes mi je pružio priliku da se pokažem i izrazim, kao i da pišem o stvarima koje volim.Treniram balet od svoje četvrte godine a pored toga pratim sport i slikarstvo. Želela bih da postanem profesionalni novinar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments