TOP
Izvor: Studenti fakulteta

Grupa studenata ofarbala vrata Filološkog fakulteta u ružičasto

Vrata glavnog ulaza Filološkog fakulteta u Beogradu ofarbana su u roze i okačeni su plakati logoa televizije Pink, kako navode studenti ovog fakulteta. Razlog za to, kako oni tvrde, je protest zbog rada tog fakulteta koji ne ide u prilog studentima tokom ovog perioda, kao i protest protiv dekana, Ljiljane Marković, “koja postupa nezavisno od Univerziteta, profesora i studenata”.

foto: Studenti fakulteta

Podsećamo da je početkom maja stotine profesora, saradnika i studenata Filološkog fakulteta potpisalo peticiju na veb adresi peticije.online, protestujući što se na fakultetskom sajtu pojavio snimak sa TV Pink, u čijem programu je gostovala v.d. dekanka Filološkog fakulteta Ljiljana Marković, kako navodi Danas. Kako navode potpisnici, ovaj postupak je narušio ugled fakulteta.

Tim lider sam Youth Vibes-a, ali i novinar. Imam 19 godina i živim u Nišu. Volim kada sam u pokretu, volim uzbuđenje i raznolikost koju novinarstvo nudi i zato vidim sebe u tim vodama. Sebe smatram upornom i tvrdoglavom osobom, što je ponekad loše, ali ja na to gledam kao vrlinu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments