TOP

Humanitarni koncert: Mladi za Teu

U utorak, 12. februara od 19.30 časova u velikoj sali Doma Vojske održaće se humanitarni koncert. Sva prikupljena sredstva idu za lečenje Teodore Cvetanović, dvogodišnje devojčice obolele od autoimune bolesti HLH (hemofagocitna linfo hitiocitoza) D76.1.

Organizatori ovog humanitarnog koncerta su Savet za socijalna pitanja i Savet za humanitarne aktivnosti Kancelarije za mlade Grada Niša u saradnji sa organizacijom „Nađi Raula“. Takođe, podršku su pružili brojni mladi izvođači i bendovi, kao što su Đorđe Marković, Aleksandar Nikolić, Dejan Stanković, Voodoo i Nije Svejedno band i mnogi drugi.

Minimalna cena karte je 200 dinara, a ko želi, može platiti i više od toga. Karte se mogu kupiti pre početka koncerta, ali takođe i u Banci dobročinstva, u Obrenovićevoj ulici.

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da prisustvuju koncertu, a ko nije u mogućnosti da dođe, svoju uplatu novčanih sredstva može izvršiti na sledeći Dinarski račun:
160-503248-40 i devizni račun 00-540-0002662.2. ali i slanjem poruke sa sadržajem 494 na 3030.

Budimo humani, pomozimo Tei!

Učenica sam Prve niške gimnazije “Stevan Sremac”, novinarka i urednica sportske rubrike. Volim zalaske sunca, slušanje muzike me opušta i vrlo rado prihvatam nove izazove. Smatram da je svako od nas proizvod svojih odluka.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments