Vesti

„Igramo za Bojanu!“ – humanitarni 3×3 turnir u basketu kao pomoć Nišlijki da dobije utakmicu života

"Sada je na nama je da još jednom pokažemo da smo košarkaška nacija i pomognemo Bojani da pobedi zajedno sa nama."

Grupa Nišlija odlučila je da 20. avgusta svoju ljubav prema košaci oplemeni humanošću i organizovanjem humanitarnog 3×3 turnira u basketu i da se na taj način, uključe u akciju prikupljanja sredstava za lečenje njihove sugrađanke.

Nišlijka Bojana Vučković se već godinama bori sa karcinomom koji je prethodne godine naglo počeo da se razvija i time uslovio nastavak lečenja u inostranstvu. Zbog troškova lečenja čiji iznos prelazi mogućnosti porodice, veliki broj Nišlija uključio se u akciju kako bi pomogao Bojani.

Turnir u basketu biće održan 20. avgusta sa početkom u 17 sati na terenima u ulici Živorada Kostića Moravca u Panteleju. Kotizacija po ekipi iznosi 1000 dinara, dok će sav prikupljen prihod biti uplaćen na Bojanin žiro račun otvoren pri fondaciji Budi human. Za vreme trajanja turnira, biće postavljena kutija za donacije što će omogućiti i posetiocima turnira da učestvuju u ovoj akciji, dok će za muzički program tokom turnira biti zadržen DJ Strahinja Cvetković.

Često ponavljamo kako se šampion postaje tako što izađeš na teren kad je najteže i pobediš. Sada je na nama je da još jednom pokažemo da smo košarkaška nacija i pomognemo Bojani da pobedi zajedno sa nama, izjavili su organizatori povodom održavanja humanitarnog turnira u basketu.

Ekipe se mogu prijaviti do 16. avgusta putem linka: https://goo.gl/forms/i7JYdEvJxPsKdXav1

Više informacija o turniru možete pronaći na linku događaja: https://www.facebook.com/events/253616838697324/

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare