Lifestyle

Job Fair 2021 – Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenta tehnike evrope - BEST Nis ove godine, po trinaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!”. Cilj ovog događaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom.

Udruženje studenta tehnike evrope – BEST Nis ove godine, po trinaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!”. Cilj ovog događaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će biti održan 22. i 23. marta 2021. godine na našoj platformi koju možete pronaći na našem dolepomenutom sajtu.

Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima, i lično se osiguraju da se njihova biografija istakne. Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica.

BEST Niš pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali.

Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma.

Prijave za intervjue će takođe ubrzo biti otvorene kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma, a formu za prijavu biće moguće popuniti na gorespomenutom sajtu.

Na istom sajtu svi zainteresovani mogu načiniti i prve korake ka pronalaženju posla time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara. Svi podaci biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare