Društvo Vesti

Ko su kandidati Filozofskog fakulteta na izborima za predstavnike u SPUB-u?

Aleksa Gačić, Anđelija Radenković i Anđela Kremić kandidati su na izborima za predstavnike studenata u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu.

Na fakultetima Beogradskog univerziteta ovog meseca održavaju se izbori za predstavnike studenata u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu. Izbori će se održati 12. aprila kada će studenti Filozofskog fakulteta izabrati dva studenta koji će ih predstavljati u najvišem studentskom predstavničkom telu univerziteta.

Iako, Filozofski fakultet ima 10 smerova, na izborima se kandidovalo troje studenata. Kandidati na izborima za predstavnike su Aleksa Gačić ispred Kluba studenata istorije Ostrogorski, Anđelija Radenković ispred Udruženja studenata pedagogije Freire i Anđela Kremić ispred Udruženja studenata sociologije. Udruzenje studenata filozofije Noesis podržalo je Anđelu i Anđeliju iako nemaju svog kandidata na izborima.

Ko su kandidati?

Foto/Aleksa Gačić – privatna arhiva

Aleksa Gačić je student treće godine istorije, predsednik Kluba studenata istorije Ostrogorski, zamenik člana Etičke komisije fakulteta i član Studentskog parlamenta Filozofskog fakulteta gde obavlja funkciju potpredsednika za nastavu. Do sada se bavio promocijom Filozofskog fakulteta na razne načine, a krajem prošle godine je proglašen za volontera godine na Sajmu volonterizma Filozofskog fakulteta.

Foto/Anđelija Radenković – privatna arhiva

Anđelija Radenković je studentkinja druge godine pedagogije i članica Studentskog parlamenta Filozofskog fakulteta. Deo je Tima za koordinaciju osnovnih akademskih studija pedagogije, Komisije za obezbeđivanje kvaliteta i samovrednovanja Nastavno-naučnog veća Filozofskog fakulteta i zamenik je člana Disciplinske komisije.

 

 

Foto/Anđela Kremić – privatna arhiva

Anđela Kremić je studentkinja četvrte godine sociologije i sekretarka Studentskog parlamenta Filozofskog fakulteta. Deo je Komisije za studentska pitanja Nastavno-naučnog veća fakulteta i Radne grupe za unapređenje rodne ravnopravnosti. Anđela je učestvovala i u radu radnog tela SPUB-a za unapređenje rodne ravnopravnosti.

 

 

Kako glasati?

Na glasanje na predstojećim studentskim izborima mogu izaći svi studenti Filozofskog fakulteta. Neophodno je da na glasanje ponesu dokument kojim se potvrđuje status studenta, odnosno indeks, e-indeks ili studentsku karticu. Izbori će se održati 12. aprila od 10 do 14 časova na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dva kandidata sa najviše glasova postaće predstavnici studenata Filozofskog fakulteta u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare