Konkursi

KOMS u Leskovcu razgovara sa mladima – Upoznaj svoje predstavnike

Krovna organizacija mladih Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizuje događaj "Upoznaj svoje predstavnike. Ti (se) pitaš!" 26. januara od 13h u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu.

Cilj događaja je da se mladi iz Leskovca i drugih mesta sa juga Srbije bliže upoznaju sa radom KOMS-a i informišu se o programima i projektima koje KOMS sprovodi. Takođe, ovo je i šansa da mladi upoznaju predstavnike KOMS-a i relevantnih saradnika i da zajedno mapiraju položaj i potrebe mladih u svojim zajednicama.

KOMS ti ovom prilikom omogućava da na ovom događaju podeliš svoju perspektivu o tome kakvo je stanje institucija i kakav je status lokalne omladinske politike u tvojoj zajednici, kao i da sa nama razmeniš svoje ideje i predloge o tome kako zagovarati za unapređenje položaja mladih na lokalnom i na nacionalnom nivou.

Ko su predstavnici mladih?

Predstavnici mladih su članovi/ce Upravnog odbora KOMS. Oni učestvuju u donošenju važnih odluka za mlade kako u Srbiji, tako i van nje, zajedno sa predstavnicima/cama relevatnih organizacija i institucija.

Kome je namenjen događaj?

Namenjen je učenicima/cama, studentima/kinjama, predstavnicima/cama udruženja mladih i za mlade, aktivistima/kinjama, predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i svima koji sa mladima rade. Veoma nam je važno šta mladi iz različitih sredina žele i šta im je potrebno kako bismo osigurali da predstavnici mladih na najbolji mogući način predstavljaju nas mlade i budu naš glas.

Kako da se prijaviš?

Prijave su obavezne i vrše se popunjavanjem ovog upitnika do nedelje, 23. januara 2022. u 12h.

Događaj će biti realizovan uživo uz poštovanje svih epidemioloških mera, a broj učesnika ograničen i prijava je obavezna. KOMS će svim učesnicima/ama koji nisu iz Leskovca refundirati putne troškove.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare