Najave

Koncert Beogradskog sindikata u Nišu

Prestonička grupa Beogradski Sindikat u Niš dolazi nakon 15 godina sa namerom da sa ovdašnjom publikom proslavi svoj 24. rođendan. Rođendanski koncert zakazan je za 11. mart u 20 časova u hali Čair.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta na Tašmajdanu, na mapi Beogradskog sindikata našao se i Niš. Kako članovi grupe kažu, ovde su uvek imali odličan odnos sa publikom, a očekuju i dolazak diskretnih heroja iz regiona i dijaspore.

Hip hop grupa Beogradski sindikat poznata je po svojim tekstovima u kojima se osvrću na društvene i političke teme. Neke od njihovih najpoznatijih pesama, koje su uglavnom prva asocijacija na grupu jesu Balada Disidenta, Sistem te laže, Alalvera i Mi smo ta ekipa.

Ulaznice se mogu nabaviti putem onlajn platforme tickets.rs, kao i na prodajnim mestima u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bulevar Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84a), i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare