TOP

Gradivo se svakim danom sve više gomila, testovi i ispitivanja su sve bliže, a vremena je sve manje. Evo pet korisnih aplikacija koje ti mogu pomoći da "vratiš svoj voz u šine" i zablistaš u ovoj školskoj godini.

LGBT+ mladi čine značajan deo omladine u svakoj državi na svetu. Njihova prava su na mnogim mestima ugrožena i svakodnevnica je otežana. Zajednički cilj svih mora biti pomoć ugroženima i davanje adekvatne podrške svima kojima je ona potrebna.

Da li državne institucije imaju dvostruke aršine? Imaju li funkcioneri posebne privilegije i da li se pravda sprovodi selektivno?

Stefan i Balša su 15-godišnji dečaci iz Vranja. Pored škole i drugih obaveza, oni su uspeli da organizuju čak 5 humanitarnih turnira na kojima su ukupno skupili oko 60.000 dinara.

"Rekli su da više nikada ne žele da čuju klavir kada odem na studije. I tu kreće njihov inat koji je kulminirao u prekršajnu prijavu."

"Ljubav prema sebi, sopstvenoj naciji je potrebna da bi imali lični i društveni identitet."

Youth Vibes istražuje koliko su mladi upoznati sa pojmom legalizacije marihuane i šta o istoj imaju da kažu stručnjaci

Spomenik posvećen bataljonu 1300 kaplara i spomen-bista Josifu Jehlički, koji se nalaze na Trgu Svetog Save u centru Užica, uništen u noći između 23. i 24. avgusta.

Ako jedna časica alkoholnog pića izaziva lučenje dopamina, takozvanog hormona sreće, zašto bi tragao/la za zdravijim alternativama?

Pred tobom se nalazi tekst o tvojim omiljenim crtanim filmovima, za koji smo sigurni da će te makar na kratko vratiti u detinjstvo

"Većinom ne poštujem verske običaje jer ne vidim smisao toga. Crkva treba da bude okrenuta prema ljudima, a ne prema sebi."

Tridesetogodišnja Filipinka Rache višegodišnji je svetski putnik i do sada je posetila čak 35 zemalja.