TOP

Nakon što pogledate Rainbow, zapitaćete se da li imate ijednog pravog prijatelja.

Jovan Ristić, kadet Košarkaškog kluba Dinamik Vip Pay, sa 14 godina započeo je igračku karijeru i otkriva kako je za kratko vreme zadobio poverenje Dorćolaca. 

Izložba Žan Pol Gotjea "Ljubav je ljubav" je prva izložba visoke mode u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu. Na izložbi se mogu videti 38 venčanica visoke mode kreiranih u periodu od 1990. do 2020. godine.

Fakultet organizacionih nauka osnovan je 1969. godine. Danas je vodeći fakultet u oblastima menadžmenta i informacionih sistema i tehnologija.

Sezona skijanja već je uveliko u toku. Bez obzira na vremenske uslove i količinu snega koja je varirala u skladu sa vremenom, gužve na svim skijalištima umeju biti ogromne. Može se reći da je ova skijaška sezona, makar do sada, prošla vrlo uspešno. Za tebe smo izdvojili nekoliko najčešćih pitanja,

Film je bio nominovan za Oskara, ali je ispao iz trke za tu nagradu. Reakcije nakon emitovanja su bile različite toliko da su podelile društvo kada je u pitanju mišljenje o Jasenovcu.

Glumačka profesija je iz godine u godinu jedna od najatraktivnijih među mladima. Međutim, nisu svi te sreće da imaju hrabrosti i talenta da se upuste u njene vode. Staša Nikolić, mlada glumica, zasigurno poseduje oba kvaliteta.

Fakultet društvenih nauka Univerziteta u Ljubljani nudi interdisciplinarne i interaktivne studijske programe iz oblasti političkih nauka, komunikologije, kulturoloških studija i sociologije. U ovom članku biće predstavljena dva studijska programa – Međunarodni odnosi i Studije politike i države.

Nije li preživeti skok sa 20 metara visokog mosta i još dva pokušaja suicida dovoljan razlog za sreću?

Premijerka Srbije je za televiziju Hepi izjavila da je ukidanje studentskih poliklinika bio neki "inicijalni predlog u okviru racionalizacije zdravstvenih ustanova, koji neće biti prihvaćen".

Čuvajući svoj maternji jezik, čuva se duh naroda, sam narod i domovina u kojem narod živi i stvara.

Pored prilagođenog političkog i svakog drugog sistema mladima, svaki grad mora imati i dovoljno različitih stvari koje će zadržati najmlađe stanovnike. Da li ih Vranje ima i da li se radi na njima?