Member Directory

Katarina je rođena 28. 4. 2003. u Beogradu. Njen aktivizam počeo je u učeničkom parlamentu i volontiranju za Crveni krst u osnovnoj školi, a neposredno nakon završene Pete beogradske gimnazije su se njena interesovanja okrenula društvenim mrežama, stranim jezicima, modi, putovanjima i programima o Evropskoj uniji i Ujedinjenim nacijama. Posetila je 15 evropskih zemalja od kojih je najznačajnija bila poseta Briselu i evropskim institucijama. Od stranih jezika tečno govori engleski i nemački, a trenutno uči španski. Studira na Tehničkom univezitetu u Ilmenauu, smer Primenjeni mediji i komunikacione nauke.

Katarina Rakočević ima 20 godina i student je prve godine Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Inače je iz Herceg Novog gdje je do studija i živjela. Ima širok spektar interesovanja i sva se vezuju za društvo i društvene nauke. Završila je kurs medijske pismenosti, i pored toga se trudi da učestvuje u raznim seminarima i study case-ovima. Pored fakulteta povremeno i radi part- time poslove. Takođe, dobrovoljno piše tekstove za Magazin Student. Amaterski se bavi glumom. Voli da gleda serije i da putuje. U slobodno vrijeme piše, čita, izlazi sa prijateljima.

Slađa Savić dolazi iz Raške i ima 21 godinu. Studentkinja je Fakulteta za fizičku hemiju. Za sebe voli da kaže da je društvenjak onoliko koliko i prirodnjak. Čvrsto veruje da društvene i prirodne nauke jedne bez drugih ne mogu i da nam samo zajedno mogu dati kompletnu sliku sveta u kom živimo. Sem nauke, interesuju je književnost, politika, filozofija i društvene teme generalno, a naročito one koje se odnose na mlade, zbog čega se i pridružila timu Youth Vibes-a. Bila je na nekoliko različitih projekata kao što su Forum omladinske politike, Evropska škola debate, Crtina Škola parlamentarizma itd. Njeni hobiji su učenje jezika, čitanje i maženje sa svojim mačkama.

Student filozofije. Pišem svašta i koješta. Pupoljak jednog humaniste.

Ja sam Milica Babić, imam 18 godina i trenutno završavam srednju školu. Planiram da upišem medicinu i da nastavim da se bavim aktivizmom i novinarstvom. U slobodno vreme volim da pišem, čitam, sviram i volontiram. Članica sam Unicefovog Omladinskog odbora i posebno me zanimaju teme poput mentalnog zdravlja, obrazovanja i socijalne inkluzije. Novinarstvo volim jer mi pruža priliku da pišem o temama koje su mi važne i zanimljive.

Jovana Denčić, 24orogodišnja studentkinja psihologije(tačnije apsolvent), iz Pirota.
Volonter u Psihološkom savetovalištu za studente od maja 2022.
Bila član uredništva portala "re(d)akcija" od 2020 do 2022.