Member Directory

Rođen je 12.5.2008. godine u Kragujevcu. Pohađa Prvu kragujevačku gimnaziju, smer za učenike sa posebnim sposobnostima za biologiju i hemiju. Pored prirodnih, vrlo se interesuje i za društvene nauke, pogotovo za strane jezike, istoriju, psihologiju i slično. Aktivizmom se bavi od skoro, a od nedavno je i dopisnik za Youth Vibes. Životni san mu je da proputuje svet, upravo zbog svoje ljubavi prema novitetima, stranim kulturama i ljudima.

Rođen je 18. 2. 2007. godine u Beogradu. Pohađa Petu beogradsku gimnaziju. U novinarstvu je od svoje četrnaeste godine. Omiljena tema mu je politika, iako i dalje nema osamnaest godina. Smatra da godine nisu prepreke i da mladi treba da imaju mnogo više prava. Želja mu je da upiše psihologiju. Aktivizmom je počeo da se bavi još od osnovne škole gde je bio predsednik Učeničkog parlamenta. Sarađivao je sa dosta organizacija kao što su Deutsche Welle, Novosadska novinarska škola, Young Media Network, Lokal Press… Bio je polaznik nekoliko škola novinarstva. Govori engleski i ruski jezik, a u planu su mu da nauči italijanski i nemački.

Rođena je 13.05.2006 godine i ide u srednju Ekonomsku školu i odlična je učenica, živi u Boru. Njena interesovanja su aktivizam, putovanja, istorija, politika, lifestyle, dobri filmovi, serije i knjige, a obrazovanje joj je jako važno u životu. Sviđa joj se novinarstvo i smatra da će joj Youth Vibes pomoći da zavoli novinarstvo još više.

Ima 18 godina i četvrta je godina društveno-jezičkog smera Šabačke gimnazije. Novinarstvom je počela da se bavi od šesnaeste godine kao član omladinske redakcije Glasa Podrinja u čijem radu i dalje učestvuje. Najviše piše teme vezane za istoriju i kulturu, ali uživa i u pisanju kratkih priča. U slobodno vreme voli da čita i volontira na manifestacijama koje se održavaju u njenom gradu jer želi da doprinese njegovom razvoju.

Katarina je rođena 28. 4. 2003. u Beogradu. Njen aktivizam počeo je u učeničkom parlamentu i volontiranju za Crveni krst u osnovnoj školi, a neposredno nakon završene Pete beogradske gimnazije su se njena interesovanja okrenula društvenim mrežama, stranim jezicima, modi, putovanjima i programima o Evropskoj uniji i Ujedinjenim nacijama. Posetila je 15 evropskih zemalja od kojih je najznačajnija bila poseta Briselu i evropskim institucijama. Od stranih jezika tečno govori engleski i nemački a sledeći na listi su francuski i italijanski.