Konkursi

Postani član novog volonterskog tima u Reflektor teatru

Pozorišna trupa Reflektor teatar raspisuje audiciju za novi tim volontera, tražeći zainteresovane mlade ljude između 16 i 26 godina.

Svi mladi ljubitelji scene, umetnosti, kulture i aktivizma, željni da svoje slobodno vreme obogate druženjem i razvijanjem u Reflektor teatru, pozvani su da se prijave na audiciju za novi tim volontera.

Audicija je sastavljena iz dva kruga. U prvom, prijave se mogu poslati preko stranice teatra do ponoći 31. januara, nakon čega samo najzanimljiviji odgovori dobijaju poziv za drugi krug, tj. intervju.

Ovih dana je otvoren konkurs koji poziva mlade ljude koji bi se priključili našem volonterskom timu. Ako ste kreativni i zanima vas pozorište, dodjite da zajedno stvaramo, učimo, pokrećemo nove i zanimljive teme. Dodjite da se bavimo pozorištem i stičemo nova iskustva, za naš portal izjavio je glumac Uroš Novović.

Reflektor teatar – svetlimo u mraku

Ovo mlado i u potpunosti nezavisno pozorište, u 2022. obeležava 10 godina svog postojanja. U okviru organizacije Centar E8,  osnovano je od strane mladih profesionalaca s ciljem da rade na svom usavršavanju, prenose važne poruke, oslikavaju probleme današnjice i dalje edukuju nove generacije.

Kada smo pravili predstavu „Muškarčine“ nisam mogao ni da pomislim da ćemo par godina kasnije otvoriti svoje pozorište. Hrabro i otvoreno pozorište koje se bavi aktuelnim temama u društvu. Pozorište u kojem su mladi u prvom planu. Često posle predstave razgovaramo, pravimo planove i smišljamo nove ideje, govori Uroš Novović. 

Samo ime teatra je promišljeno i krije svoje posebno značenje. Ono se odnosi upravo na predstave mladih umetnika, kao sredstvo kojim bacaju svetlost na mračnu stranu društva i kojim reflektuju stvarnost. Kako navode osnivači, ova svetlost ujedno je simbol i njihovog verovanja u bolju budućnost, u mlade, ravnopravnost i zajedništvo.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare