Vesti

Prijave za Centrifuga takmičenje u toku

Superste.net platforma objavljuje takmičenje Centrifuga u kome na zanimljiv način možeš doći do raznih nagrada.

Sve što treba jeste da imaš originalnu ideju i napišeš istraživački rad o njoj, pod uslovom da ona može dati doprinos današnjem društvu.

Tema rada može biti iz bilo koje oblasti koja te zanima, i pored toga, treba napraviti svoj tim uz koji ćeš postići visoke rezultate.

Prijave za ovu godinu traju do 26.maja i potrebno je navesti novu Fejsbuk stranicu i nov Tviter nalog tvog projekta. Oni će biti glavna mesta sakupljanja podrške, koja je na ovom takmičenju jedna od presudnih stavki.

Takođe pri prijavljivanju svako dobija svog superste mentora. Radovi se pišu prema određenim uslovima: Ideja treba biti takvog karaktera da pozitivno utiče i podiže zajednicu u kojoj se realizuje. Treba biti inovativna, kreativna i izvodljiva, tako da možeš izmeriti njene rezultate.

Svaki član tima treba imati svoju posebnu funkciju i sposobnosti za njeno obavljanje. Potrebno je obrazložiti i pokazati da želiš da tvoja ideja traje dugoročno, i nakon superste.net takmičenja.

Nakon predaje radova, superznalci prave listu od 40 najboljih radova koji ulaze u finale. Posle toga sledi Ideodrom, koji traje 48h , kada učesnici još više razvijaju i nadogradjuju svoje ideje.

Završni deo pre finala je online glasanje, zbog čega je važno prikupiti što više publike. Finale takmičenja se održava 9.oktobra, a za tih nekoliko meseci učenici rade na stvaranju što boljih radova.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare