Vesti

Prijavi se na takmičenje iz oblasti računarskih igara

Strastveni si gejmer, ali želiš da i sam napraviš video igru? Prijavi se na takmičenje iz oblasti računarskih igara za učenike 4. razreda srednjih škola.

Strastveni si gejmer, ali želiš da i sam napraviš video igru? Prijavi se na takmičenje iz oblasti računarskih igara za učenike 4. razreda srednjih škola u formi 24h hakatona. Takmičenje organizuju Univerzitet Metropolitan i Med Head Games.

Tim treba da sadrži 2-4 člana. Prethodno iskustvo u kreiranju video igara, kao i programersko predznanje, vam nije potrebno, jer ovo takmičenje ima za cilj da vas to nauči! Ocenjuje se kreativnost i inovativnost, kao i prezentovanje vaše ideje kroz timski rad! Dovoljno je samo da budete inovativni, kreativni i timski orijentisani.

U toku takmičenja biće održane dve radionice Osnove razvoja igre i  Kako najbolje prezentovati ideju. Za svaku potrebnu pomoć i savet tu su mentori sa MET-a i Mad Head-a, talentovani mladi ljudi koji su vrhunski stručnjaci.

Vaš rad će se ocenjvati u odnosu 70% kreativnosti i inovativnosti i 30% načina na koji predstavite ideju.

Pobedinici će osvojiti po 1.000€ za studijski program po izboru na Fakultetu Informacionih tehnolohija kao i nagrade od glavnog partnera, čuvene gejming kompanije – Mad Head Games.

Takmičenje će se održati  2. marta na Univerzitet Metropolitan u Beogradu i 16. marta u Nišu. Prijave poslati najkasnije do 28. februara. Kako biste se prijavili i pročitali više informacija kliknite ovde.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare