Vesti

Prijavi se za radionice pop pobune umetnosti

Ako si učenik/-ca završne godine srednje škole, Pop pobuna umetnosti te poziva da iskoristiš priliku da od poznatih buntovnika saznaš kako da se svojom umetnošću boriš za sebe i za druge.

Pop pobuna umetnosti na inovativan i kreativan način želi da uspostavi inter-generacijsku komunikaciju i saradnju i promoviše savremenu umetnost pop i rok stvaralaštva sa kraja XX veka novim generacijama srednjoškolaca.

Ako si učenik/učenica završne godine srednje škole, Pop pobuna umetnosti te poziva da iskoristiš priliku da od poznatih buntovnika saznaš kako da se svojom umetnošću boriš za sebe i za druge.

Radionice će voditi istaknuti muzičari, pisci i umetnici. Ideja projekta je da se sretnu predstavnici dve generacije i prođu kroz proces učenja i razmene iskustava, bez stereotipa, granica i sa mnogo solidarnosti.

Projekat realizuje Centar za empirijske studije kulture jugoistočne Evrope uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, Srbija. Više o projektu Pop pobune umetnosti možeš pročitati ovde.

Ukoliko želiš da budeš deo nove generacije umetnika-aktivista u nastajanju, Pop pobuna umetnosti te poziva da im se pridružiš. Poziv važi za sve učenike završne godine srednje škole na teritoriji Srbije. Rok za slanje prijava je do 15. septembra u ponoć. Broj mesta je ograničen, a imena izabranih učesnika biće objavljena na njihovom sajtu. Možeš se prijaviti ovde.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare