Lifestyle

Škola za jutjubere 2.0 – KOMS

Želiš da probaš nešto novo? Želiš da se oprobaš u svetu jutjuba? Da nađeš nove prijatelje i zabaviš se? Krovna organizacija mladih Srbije ti daje fenomenalnu priliku za to.

Želiš da probaš nešto novo? Želiš da se oprobaš u svetu jutjuba? Da nađeš nove prijatelje i zabaviš se? Krovna organizacija mladih Srbije ti daje fenomenalnu priliku za to.

Krovna organizacija mladih Srbije poziva sve mlade kreatore, umetnike i buduće jutjubere od 15 do 19 godina da se prijave za Školu za jutjubere 2.0. Svoju priliku da se oprobaju u novi stvarima imaće 12 jutjubera/ki početnika/ca.

Godinama unazad Youtube je mesto lažnih vesti i mesto govora mržnje. Baš iz tog razloga bitno je mladim nadama obezbediti adekvatan zabavni edukativni program uz koji će učiti. U ovogodišnjoj Školi za jutjubere učićemo o osnovama jutjuba, odabiru ideja, javnom nastupu, i još mnogo interesantnih i zanimljivih tema koje jedan jutjuber treba da zna.

Vreme održavanja radionica

Škola za jutjubere će se održati od 23. januara do 14. februara 2021. godine. Radionice će biti svakog vikenda preko Zoom platforme od 10 do 16 časova sa pauzama, prisustvo je obavezno.

Ko će obučavati mlade jutjubere/ke?

Treninge ovogodišnje Škole za jutjubere držaće vrlo poznata i prepoznatljiva lica današnje YouTube scene: Dule AXE, Eau de Viktor, Cone, Duxa, Dex lik i Cuki. Kao i strčnjaci za digitalni marketing i YouTube optimaciju: Jelena Radović (Leca Shargarepica), Aleksandar Ašković (Kojot) i Jasenka Marko.

Kako da se prijaviš?

Pokaži nam svoje umeće. Snimi video u kome ćeš nam se predstaviti, reći teme koje želiš da obrađuješ u svojim klipovima. Reci nam žašto baš tebe, odakle motivacija da se prijaviš i šta očekuješ od Škole za jutjubere. U koliko već postoji video gde opisuješ sebe možeš ga iskoristiti kao prijavni video. Video ćeš potom uploadovati na svoji YouTube kanal pod nazivom „Prijava za KOMS Školu za jutjubere“, a lik ćeš poslati putem sledeće forme uz ove podatke, najkasnije do 20. januara u 23:59 časova:
https://forms.gle/mqFyxrL8NtbMN9cC6

 

Rezultate svoje prijave možeš očekivati do 22. januara.

 

 

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare