Konkursi

Studentski projekat Case Study Show i u 2023. godini

Projekat studentske organizacije ESTIEM LG Beograd Case Study Show ove godine održaće se u periodu od 3. do 10. marta.

ESTIEM je internacionalna organizacija koja povezuje studente širom Evrope, a njena lokalna grupa u Beogradu bavi se internacionalnim i lokalnim projektima.  Case Study Show  daje mogućnost  povezivanja sa velikim brojem drugih studenata i kompanija kao i priliku za iskazivanje takmičarskog duha kroz rešavanje problema iz poslovnog sveta.

U petak, 3. marta kroz Show (Me) Business predstavnici kompanija imaće priliku da upoznaju učesnike sa svojim načinom rada i učestvuju u panel diskusiji. Učesnici će kroz Meet Up i neformalnu komunikaciju moći da ostvare prvi kontakt sa kompanijama.

Tokom vikenda, 4. i 5.marta,  predviđeno je da kroz Case Academy i Business Case Academy učesnici steknu potrebna znanja i veštine za rešavanje studije slučaja.
Studenti prve, druge i treće godine koji nemaju prethodnog iskustva u rešavanju studije slučaja će na Case Academy imati priliku da nauče metodologiju rešavanja studije slučaja, ali i da od iskusnih predavača čuju nešto o veštinama koje su im neophodne u daljoj karijeri.  Za studente viših godina i master studija, detaljnija predavanja koja ih spremaju za rešavanje studije održavaju se u okviru Business Case Academy.

U sredu i četvrtak, 8. i 9. marta  studenti će pokazati svoja znanja i veštine kroz prezentovanje rešenja studije slučaja pred predstavnicima kompanija. Case Room i Business Case su organizovani tako da svaki tim ima podjednaku mogućnost da svoje rešenje i sebe predstavi na najbolji način, osvoji nagrade, a studenti starijih godina imaju i priliku da dobiju praksu.

Poslednjeg dana, u petak 10. marta, pre formalnog zatvaranja projekta, biće još jedna šansa za učesnike da osvoje praksu. To je Speed Dating, koji podrazumeva sedmominutne intervjue sa predstavnicima vodećih kompanija.

Prijave su otvorene od 9. do 22. februara u 23.59.  Moguće je prijaviti se putem linka.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare