Vesti

Superste na Skajp kafi u Nišu

Organizacija Nauči me organizuje #Superste na Skajp kafi u utorak, 23. aprila od 18 časova u UNBOX Habu inovativnih edukacija (Učitelj Tasina 26, Niš).

Imaš između 16 i 35 godina i neku ideju? Želiš da pokreneš svoj projekat, ali ne znaš kako i gde? Organizacija Nauči me organizuje #Superste na Skajp kafi u utorak, 23. aprila od 18 časova u UNBOX Habu inovativnih edukacija (Učitelj Tasina 26, Niš).

Superste je konkurs Erste banke koji novčano, a i mentorski podržava mlade ljude u nameri da pokrenu svoj projekat. Prijave su otvorene do 26. maja, a formular možeš pronaći ovde.

Ali i dalje imaš neka pitanja…

Kako da savladam ovaj formular, nemam iskustva sa pisanjem projekata i budžetima? Da li je moja ideja dovoljno Super za Cenitrifugu? Kako da okupim zajednicu i šta to uopšte znači? Kako da na najbolji način predstavim ideju mentorima i žiriju?

Ovo su samo neka od pitanja koja ti se sigurno vrzmaju po glavi dok gledaš prijavni formular i razmišljaš da li da se upustiš u Superste avanturu. Zato smo rešili da ti pomognemo. Moći ćeš da razgovaraš sa pobednicima Superste programa prethodnih godina, u koji spada i Youth Vibes, kao i sa organizatorima programa:

Prisustvo događaju je besplatno, ali je potrebno da popuniš formular. Vidimo se!

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare