Vesti

Youthvibes slavi drugi rođendan

Prošlo je dve godine od kako se grupa mladih skupila i stvorila portal Youthvibes. Velika želja za postojanjem medija koji će svu svoju pažnju posvetiti mladima, je bio samo početak našeg putovanja. Za ovaj vrlo kratak vremenski period naša ekipa dostigla mnogo toga i to smatramo velikim uspehom. Takav uspeh naravno ne bismo postigli bez naših čitalaca.

Još puno novih tekstova

Kroz proteklu godinu smo se posvetili muzici koju stvaraju mladi i pričali smo sa bendovima kao što su Voodoo, Helium i Buč Kesidi. Moderna umetnost je takođe jedna od tema o kojoj rado volimo da pričamo. Da li znaš šta je Marbling? Pisali smo o zanimljivim sportovima kao što je free climbing i o jednom zanimljivom košarkašu na Islandu. Dotakli smo se i teme aktivizma, stipendija i poezije.

Šta je naša nova ideja?

Youthvibes je prošle godine počeo svoje prvo putovanje kroz Srbiju. Umesto da se držimo juga zemlje, odlučili smo da otvorimo dopisnišva širom države. Otvorili smo redakcije u tri nova grada. Za početak smo krenuli sa Leskovcem i Vranjem, nakon čega smo ubrzo završili u Kragujevcu. Van tih gradova imamo dopisnike koji takođe sarađuju.

Ovo je bila još jedna u nizu uzbudljiva godina za nas, i radujemo se daljim avanturama. Hvala vam na divnoj podršci. Pored novih redakcija spremamo i mnoštvo novih stvari, zato stay tuned!

Redakcija Youthvibes

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare