Konkursi Vesti

Back2Basics: konkurs za studente istraživače sa temom 2000-tih

Muzej popularnih i supkultura otvorio je konkurs za studente i diplomce koji mogu postati mladi istraživači i istraživačice u oblasti društvenih nauka. Konkurs je otvoren do 13. avgusta 2023. i sproveden je u okviru projekta ,,Back2Basics", sa tematikom 2000-tih godina.

Muzej popularnih i supkultura je nevladina organizacija iz Beograda koja radi u cilju toga da podstakne kreativne edukacije kroz izložbe i radionice. Ovim konkursom muzej će skupiti radove koji će biti objavljeni u sklopu publikacije ovogodišnjeg istraživačkog ciklusa.

Istraživači i istraživačice će imati priliku da objave već pripremljen rad ili da napišu potpuno novi na različite teme. Okvirne teme projekta su istraživanja popularnih i supkultura 2000-tih, kulture sećanja, komercijalizacija i potrošačka kultura, smena generacija i još mnogo toga.

Promo fotografija/Izvor Muzej popularnih i supkultura

Kako da postanem istraživač/ica?

Za prijavu je obavezno poslati kratku radnu/volontersku/istraživačku biografiju kao i temu istraživanja i kratak  rezime.

Prijave se šalju na mejl popsubup.career@gmail.com sa naslovom ,,Prijava za Istraživača/istraživačicu – Back2Basics’’. Radovi mogu biti esejskog i istraživačkog tipa.

Detaljnije informacije o temama, prijavi i zahtevima konkursa možeš naći na stranici za prijave na njihovom zvaničnom sajtu.

 

Prati nas i na InstagramuFejsbukuLinkdinu i Jutjubu

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare