Vesti

Internacionalnim takmičenjem „EESTech Challenge“ do Minhena

Ako si zainteresovan/na, projekat će se održati od 15. do 17. marta 2019. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu. Prijave traju do 10. marta.

Internacionalno takmičenje studenata, poznatije kao EESTech Challenge, je takmičenje koje organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Internet of Things. IOT je sistem povezanih kompjuterskih, mehaničkih i digitalnih uređaja koji imaju sposobnost kontrole ostalih uređaja putem interneta. Ideja projekta je da se olakša svakodnevni život lakšim rukovanjem osvetljenja, ventilacije, grejanja, i to upravo pomoću interneta!

Takmičari će biti studenti i činiće tim od svega tri člana. Pozivaju se studenti Elektronsog fakulteta u Nišu, Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu, Visoke tehničke škole u Nišu kao i naravno studenti osnovnih ili master studija. Studente čeka projekat koji se sastoji od lokalne i internacionalne runde. Lokalna runda će se održati u dvadeset i jednom evropskom gradu. Internacionalna runda je samim tim i finalna, te će se održati u Minhenu, maja 2019. godine.

Kako do prijava?

Ako si zainteresovan/na, projekat će se održati od 15. do 17. marta 2019. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu. Prijave traju do 10. marta. Naravno, za više informacija poseti njihov Instagram i Facebook. Ovo je upravo nova prilika da pored takmičenja, naučiš i nešto novo, zato se prijavi klikom na link.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare