TOP

Postani izveštač i osvoji ajfon

Vugl kao portal nudi interaktivne sadržaje, kritičke osvrte na društvene i političke teme, bave se objašnjavanjem osnove procesa koji se odvijaju u Srbiji i svetu, a prate i nove tehnologije. Od danas počinju sa nagradnim konkurskom u sklopu projekta “I ti si medij”, gde građani na kratko mogu postati reporteri.

Kako da postanem učesnik?

Za učestvovanje je potrebno da napraviš kratak video, post ili fotografiju o nekom problemu ili nekoj stvari u tvojoj zajednici. Potom, to postaviš na svoji Instagram, Tviter i Facebook profil taguješ Vugl i staviš obavezan hešteg #itisimedij.

Ne smeju se koristiti tuđi sadržaji, niti objave stavljati na Instagram story, već u svoj feed. Konkurs traje do 24. juna, a tročlani žiri će odabrati najbolji post 25. juna. Nagrada je IPhoneX i obuka iz mobilnog novinarstva.

Najvažnije je da:

  • Imaš između 18 i 30 godina
  • Nisi zaposlen u profesionalnim medijima
  • Zapratiš Vugl na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru
  • Pažljivo pogledaš sve sto je Vugl radio u serijalu “I ti si medij” na njihovom sajtu i You Tube kanalu.

Ostale informacije o konkursu možeš pronaći ovde.

Zovem se Staša Vuksanović, imam 14 godina. Idem u osnovnu školu I osmi sam razred. Pored školskih obaveza volim da se bavim različitim vrstama plesa, takođe idem I na engleski, stipendiju koju sam stekla od Američke ambasade. Dosta me interesuje I javno govorništvo, do sada sam imala jedan svoji TEDEd govor. U slobodno vreme volim da se bavim crtanjem i fotografijom. Moja otvorenost, druželjubivost i često tvrdoglavost me čini dugačijom od drugih. Volim da čitam I pišem kratke price.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments