Vesti

YOUTHVIBES CONNECT – otvaramo dopisništva u Vranju i Leskovcu, prijavi se!

Iz Vranja si ili Leskovca, imaš između 14 i 18 godina i zanima te novinarstvo, fotografija, marketing ili dizajn? Postani deo YV ekipe, prijave do 28. marta.

Dolaziš iz Vranja ili Leskovca, imaš između 14 i 18 godina i zanima te novinarstvo, fotografija, marketing ili dizajn? Onda je ovo prava prilika za tebe. Jesi li ikada razmišljao/la o tome koliko i kako mediji pišu za mlade? Ili bi voleo/la da i TI pišeš, samo ne znaš da postoji redakcija kojoj možeš da se priključiš, a da nju čine isključivo tvoji vršnjaci. Youth Vibes je portal iz Niša koji uređuju tinejdžeri i već godinu dana piše za mlade, a sada svoju redakciju proširuje i van Niša.

Šta je YOUTHVIBES CONNECT?

Kao pobednik Superste takmičenja, koje organizuje Erste banka, Youth Vibes otvara dva nova dopisništva u Vranju i Leskovcu. Kroz projekat YOUTHVIBES CONNECT želimo da konektujemo mlade i pružimo priliku i tinejdžerima van Niša da pišu o onome što ih interesuje, a naša prva destinacija su ova dva grada.

Prijave traju do 28. marta. Prvo okupljanje zainteresovanih učesnika biće 30. marta u Leskovcu i 6. aprila u Vranju, kada će svako moći da čuje nešto više o našem radu i samom projektu. Link ka konkursu možeš pronaći ovde ili na početnoj strani.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare