Vesti

Konferencija Novi Lideri u Nišu

Na konferenciji ćeš uz pomoć lidera iz svog okruženja čuti priče o uspehu i neuspehu, o sjajnim ljudima iz biznisa i kulture do radionica sa firmama i veština koje će ti pomoći u ostvarenju tvog uspeha.

Verovatno i ti, kao i svi, želiš da uspeš na svom putu i postigneš nešto značajno. Ako su tvoja pitanja nešto poput Šta sve treba da uradim da bih ostvario svoj cilj? ili Kakvi ljudi će mi biti potrebni uz mene, trebalo bi da posetiš konferenciju Novi Lideri. Odgovore na ova pitanja ćeš dobiti tamo. Ova konferencija se organizuje od strane AIESEC-a još od 2006. godine. Okuplja više od 500 učesnika, mladih iz cele zemlje, sa ciljem da ih motiviše da budu agenti pozitivnih promena u svom okruženju.


Da li si spreman/na za novi ugao? Na konferenciji ćeš uz pomoć lidera iz svog okruženja čuti priče o uspehu i neuspehu, o sjajnim ljudima iz biznisa i kulture do radionica sa firmama i veština koje će ti pomoći u ostvarenju tvoguspeha. Ako si zainteresovan/a, 18. aprila od 11-20h će biti održana konferencija u Oficirskom domu u Nišu. Ako želiš da učestvuješ, možeš da se prijaviš ovde.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare