Modern art

Miloš Ranđel: Nimart kao mogućnost da prikaže svoj rad

Izložba mladih i neafirmisanih umetnika, pod nazivom "Nimart" održaće se u Oficirskom domu od 6. do 12. decembra. Jedan od učesnika ove izložbe je i Miloš Ranđel.

Miloš Ranđel studira grafički dizajn na fakultetu Metropolitan i voli da crta i slika. Od svog ranog detinjstva imao je priliku da se upozna sa ovom umetnošću, jer mu je majka slikarka. Miloševa najveća inspiracija je umetnik Žan Mišel Basket.

Dešavalo mi se nekoliko puta da me ljudi pitaju za značenje slika, ali one ne nose neku posebnu poruku, prosto ih radim kada mi naiđe inspiracija, rekao je on za naš portal.

Foto: Miloš Ranđel

Kada govorimo o izložbama, Miloš do sada nikada nije izlagao svoje slike. Nimart će biti prva izložba na kojoj će šira javnost moći da vidi radove ovog mladog umetnika. Kako Miloš kaže, jako se raduje ovoj izložbi i mogućnosti da čuje tuđa mišljenja o svojim slikama. Miloševa dela imaju univerzalno značenje i svako ima priliku da ih tumači kako želi.

Nimart je nastao kao saradnja Kancelarije za mlade grada Niša, portala Youth Vibes i mladih autora. Izložba koja se organizuje biće prva u nizu koje su planirane za naredni period u sledećoj godini.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare