Konkursi

Youth Vibes traži volontere

Ako si srednjoškolac ili student i interesuje te novinarstvo, fotografija ili rad na društvenim mrežama, Youth Vibes je prava prilika za tebe. Tražimo volontere koji su voljni da stiču praksu u jednoj od te tri oblasti. Konkurs je otvoren do 30. aprila.

Youth Vibes je portal na kom mladi kreiraju sadržaj za mlade. Nije važno da li imaš iskustva u nekoj od ovih oblasti – u Vibes dolaziš da naučiš. Youth Vibes je bio polazna tačka mnogih, sada uspešnih novinara i fotografa. Uz Youth Vibes ćeš imati priliku da prisustvuješ svim važnim događajima, koncertima, festivalima u tvom gradu. Imaćeš potpunu slobodu da se oprobaš u svim formama novinarstva koje te interesuju – video ankete, intervjui, reportaže… A i da naučiš kako to rade profesionalci.

Ipak, važno je da nam pokažeš da imaš smisao za ovakve stvari. Potrebno je da popuniš formular za poziciju za koju se prijavljuješ (možeš se prijaviti i za više pozicija, samo je važno da svaki formular popuniš):

  1. Ukoliko želiš da budeš novinar, popuni ovo.
  2. Ukoliko želiš da budeš fotograf, popuni ovo.
  3. Ukoliko želiš da uređuješ društvene mreže, popuni ovo.

U formular je najpre potrebno da uneseš osnovne podatke o sebi. Takođe, potrebno je da napišeš Motivaciono pismo i da ga priložiš u označenom polju.

  1. Ukoliko se prijavljuješ za poziciju novinara potrebno je da napišeš jedan kratak novinarski tekst o sebi u kom nam se možeš predstaviti, i možeš navesti svoje prethodno iskustvo ako ga imaš. Dokument je potrebno da priložiš u naznačenom polju u formularu. Evo primera kako može izgledati novinarski tekst o tebi. Važno je da tvoj pristup bude originalan, a ne isti kao u primeru.
  2. Ukoliko se prijavljuješ za poziciju fotografa, potrebno je da u naznačenom polju priložiš par svojih fotografija, koje će nam pokazati tvoju ljubav prema fotografiji, ali i tvoje umeće.
  3. Ukoliko se prijavljuješ za uređivanje društvenih mreža, potrebno je da napraviš Instagram objavu na osnovu nekog teksta koji ti se dopadne na sajtu Youth Vibes-a. Pokaži nam svoju kreativnost. To je takođe potrebno priložiti u obliku slike u naznačenom polju u formularu.

Za sva pitanja možeš pisati na redakcija@youthvibes.rs

Željno iščekujemo tvoju prijavu, i radujemo se saradnji!

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare