Modern art

Do singla uz pomoć izazova: Matija Vitić

O Matiji Vitiću, talentovanom osamnaestogodišnjaku, Youth Vibes je pisao početkom ove godine. Od tada mu se ostvarila želja da više ne snima samo cover-e na tuđe pesme, već započne i nešto svoje.

O Matiji Vitiću, talentovanom osamnaestogodišnjaku, Youth Vibes je pisao početkom ove godine. Od tada mu se želja da više ne snima samo cover-e na tuđe pesme, već započne i nešto svoje, ostvarila. Svoju karijeru započinje pesmom Film, koju je predstavio publici 29. septembra.

Matija Vitić; Foto: Instagram nalog @viticmatija_official

Nastanak pesme i reakcija publike

Pesma Film snimljena je u saradnji sa produkcijskom kućom Ognjena Amidžića, G Production. Kako Matija kaže, maksimalno je učestvovao u procesu stvaranja pesme.

Mogu da se pohvalim da sam tu prvi put doživeo neki umetnički momenat da sam počeo malo i ja da stvaram, pošto nikada ranije nisam, ističe Matija za Youth Vibes.

Pesmom je prezadovoljan i za nju kaže da je prebrutalna, ne zato što je njegova već zato što zna da su dugo radili na njoj.

http://https://www.youtube.com/watch?v=WTKeyVZax78

Spot i pesma trenutno imaju približno 30 hiljada pregleda na You Tube-u i Matija iskreno kaže da nije prezadovoljan po tom pitanju. Ipak, ističe da za početak ni to nije malo.

Ja tek ulazim sve ovo i nisam očekivao neki prevelik broj. Nije puno ispraćeno, ali su dobre reakcije onih koji su ispratili, kaže Matija.

Saradnja sa G Production

Do njegove saradnje sa G Production je došlo tako što je bio pozvan od same produkcije.

Pronašli su me preko instagrama i videli su verovatno da imam malo drugačiji i zanimljiviji sadržaj na profilu i shvatili da mogu da učestvujem u jednom njihovom projektu, 6show, objašnjava Matija.

U pitanju je serijal videa na YouTube kanalu AmiG Show gde im je produkcija postavljala izazove koje je učesnici trebalo da odrade.

To su prvo bili izazovi zabavnog karaktera a kasnije smo dobijali i muzičke izazove. Ja sam pobedio u tom show-u, dobio spot i pesmu i sada rokam dalje, kaže Matija.

Matija Vitić; Foto: Instagram nalog @viticmatija_official

Dalja saradnja sa ovom produkcijom?

Kako Matija kaže, postoji plan za dalju saradnju.

Ja sam već pokušao nešto i napisao svoju prvu pesmu baš u okviru njihove produkcije. Tako da se nadamo nečem sledećem što pre, od strane mene i njih, ističe ovaj osamnaestogodišnjak.

 

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare