Vesti

FONklame2021: Zakorači u svet digitalnog marketinga

FON-ov centar za razvoj karijere organizuje četrnaeste po redu projekat FONklame. Ovogodišnja tema FONklama jeste „Digitalni marketing”. Projekat se i ove godine realizuje u tradicionalnom formatu, kroz čuveno Veče reklama i edukativni deo.

Veče reklama

Veče reklama će se održati 17. marta 2021. godine u Kombank Dvorani u 18h, a obzirom da su mesta ograničena, biće moguće ispratiti sam događaj i u online formatu.Za ovogodišnje Veče reklama izabrana je tema pod nazivom Reklame decenije. Posetioci će imati priliku da pogledaju i prisete se reklama koje su ostavile najveći utisak na nas tokom prethodnih godina.

Veče reklama je događaj humanitarnog karaktera, a sav novac od prodatih karata biće usmeren na pomoć humanitarnoj organizaciji „Srbi za Srbe”.

Edukativni deo

Edukativni deo će se održati 21. marta 2021. godine u online formatu putem platforme Teams i činiće ga radionice, panel diskusija i studija slučaja kompanije Knjaz Miloš.

Panel diskusija sa nazivom ,,Zakorači u digitalni svet’’ je tu da vam pruži uvid u iskustva najvećih stručnjaka ove oblasti, a radionice će biti iz sledećih oblasti:

  • Kreiranje brenda
  • E-commerce
  • Content marketing
  • Analitika na društvenim mrežama
  • Digital strategy 

Radionice će držati eksperti iz ovih oblasti i svaki od njih je spremio iznenađenje za najbolje od vas, dok Veče reklama za cilj ima da podstakne humanost i dobro raspoloženje.

Prijavu za ovaj događaj, kao i više informacija o njemu, možeš da pronađeš na ovom linku.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare