Vesti

Otvoren konkurs za volontere i izlagače uličnog festivala „Ulica otvorenog srca“

Kreativci koji bi da izlažu i prodaju svoje radove, kao i volonteri koji bi da učine da grad odiše magičnom i novogodišnjom atmosferom, mogu da se prijave i postanu deo festivala " Ulica otvorenog srca " u Nišu. Konkurs je otvoren do 20.novembra.

Ulica otvorenog srca je praznični ulični festival, koji se održava od 2018. godine u Nišu. Ovaj festival ima za cilj da svim kreativnim i mladim osoba pruži priliku da iskažu svoj talenat, kao i da makar na kratko, pretvore grad u Evropsku metropolu.

Na Trgu Stevana Sremca, od 27.decembra do 1. januara, oni koji se bave umetničkim stvaralaštvom, izradom novogodišnjih ukrasa i igračaka za decu imaće priliku da besplatno izlože svoje radove, a zauzvrat je potrebno da doniraju 20% svoje zarade.

Zainteresovani izlagači treba da pošalju svoju kratku biografiju i fotografije na mail.

Novitet ove godine je volonterski program ovog zimskog festivala. Zainteresovani volonteri starosti od 15 do 30 godina, će prijavom na otvoreni konkurs, dobiti priliku da budu deo tima. Zadatak volontera je da  prenesu prazičnu atmosferu na sve posetioce, kao i da pokažu svoju motivisanu, nasmejanu i vrednu stranu. Volonteri se mogu prijaviti putem linka.

Konkurs je otvoren do 20.novembra. Srećno svim učesnicima i volonterima!

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare