Konkursi

Postani deo šeste generacije Akademije omladinske politike

Krovna organizacija mladih Srbije otvorila je prijave za Akademiju omladinske politike, gde će 20 učesnika i učesnica imati priliku da steknu različita znanja i iskustva u omladinskom sektoru.

Prijave su otvorene do 18. septembra 2022. godine do 23:59 sati, putem onlajn obrasca, a rezultati selekcije će biti poznati do kraja septembra. 

Akademija omladinske politike

Iskustvo alumnista

Lazar Simić, bio je deo pete generacije Akademije omladinske politike, koji za naš portal prenosi svoje utiske.

On kaže, da je zahvaljujući ovom programu dobio šansu da kruniše omladinski aktivizam koji je živeo do tada i da ga oplemeni novim znanjem i iskustvom.

Program je bio dinamičan i raznovrstan, i pored toga se jako lepo zabavljaš sa drugim učesnicima. Nakon programa radili smo zajedno na nizu vrlo bitnih aktivnosti, bili smo angažovani oko izbora, pratili i radili. Upravo je ovaj momenat važan jer smo odmah imali priliku da naučeno – primenimo, ističe Lazar.

Takođe, kaže da je ekipa Akademaca i Akademkinja KOMS-ovog programa i dalje zajedno, da se druže,  rade i razmenjuju pozive za neke nove edukacije.

Učešćem na ovom programu, stiču se znanja o omladinskoj politici i veštine koje su potrebne za zagovaranje i kreiranje promena u društvu, kao i motivacija da se naučeno primeni u praksi.

Lazar Simić

Svakome bih preporučio Akademiju omladinske politike i mislim da je ovo što sam rekao sasvim dovoljno, a i najbolje je kad se ne otkrije sve. Nešto treba i sami da provere i osete direktno. Ono što je nesumnjivo jeste da će puno naučiti i dobro se zabaviti, zaključio je Lazar.

Više o uslovima i programu pročitajte na linku.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare