Uncategorized Vesti

Prijavi se na Regionalni inkubator za socijalne preduzetnike

Prijave za učešće u programu Smart Kolektiva, koji mladima pruža ekspertsku i finansijsku podršku za razvoj biznisa s društvenim uticajem, traju do kraja septembra.

Za četvoromesečni program se mogu prijaviti učesnici starosti od 18 do 35 godina, koji su inspirisani da reše neki društveni ili ekološki problem.

RISE – Regionalni inkubator za socijalne preduzetnike je besplatni program podrške za razvoj inovativnih rešenja za probleme u zajednici. U toku ovog programa će učesnici moći da razviju svoje ideje u biznis. Konkurs je takođe otvoren u još 5 zemalja Zapadnog Balkana a iz svake se prima po 6 timova. Po dva tima iz svake zemlje dobijaju finansijsku podršku za osnivanje svog socijalnog preduzeća.

Imaćeš priliku da stekneš veštine i znanja koja će ti pomoći da rešiš društvena ili pitanja zaštite životne sredine koja te interesuju. Takođe češ naučiti kako da zarađuješ dok radiš nešto u šta veruješ.

Prijavljivanje za RISE program vrši se popunjavanjem onlajn formulara na ovom linku. Rok za prijavljivanje je 30. septembar u 23:59č.

Više informacija o RISE programu, šta očekuje timove na RISE putovanju i kriterijumima za učešće dostupno je ovde.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare